Antena Căutare

România, țara în care fenomene ciudate se vor petrece în această vară. Nopți toride și temperaturi record în următoarele luni!

Meteorologii au anunțat deja că în această vară am putea asista la temperaturi record, maximl în termomentre unrmând să fie atins în lunile iulie și august. Noutatea este legată de căldurile insuportabile care vor fi înregistrate pe timpul nopților. Acestea vor trece constant peste 20 de grade celsius, situație mai puțin întâlnită în ultimii ani

Meteorologii au anunțat deja că în această vară am putea asista la temperaturi record, maximl în termomentre unrmând să fie atins în lunile iulie și august. Noutatea este legată de căldurile insuportabile care vor fi înregistrate pe timpul nopților. Acestea vor trece constant peste 20 de grade celsius, situație mai puțin întâlnită în ultimii ani.

„Este posibil să asistăm la recorduri de temperaturi, în timpul valurilor de caniculă. Nici pe timpul nopților lucrurile nu se vor schimba considerabil, ceea ce va trasforma vara într-un adevărat coșmar”, a avertizat meteorologul Alan Reppert.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Șapte persoane au avut de suferit în urma impactului!... Un bărbat din Neamţ a trecut de două ori pe lângă moarte, în două accidente de maşină, în doar trei săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x