Antena Căutare

Romanii au umplut marile magazine in cautare hainelor de iarna

Oficial, a inceput goana dupa haine groase, iar romanii fac deja ordine in dulapuri, dar si prin rafturile magazinelor. Sezonul acesta se poarta tintele si paietele, toate aplicate pe haine calduroase. Cine vrea sa fie la moda dar si ferit de frig trebuie sa plateasca, pentru o tinuta completa, in jur de 1.500 de lei.

Marile magazine s-au transformat in adevarate furnicare. Romanii au iesit, cu mic cu mare, la cumparaturi. Au nevoie de haine groase. Asa au auzit la meteo.
Chiar daca pana acum gradele din termometre nu au scazut prea mult, comerciantii s-au aprovizionat.

Nici nu e nevoie sa intri in magazin ca sa afli care e oferta. Vitrinele sunt bine aranjate. Ce nu poti afla doar privind vitrinele, e ce se poarta si cat costa o tinuta completa pentru sezonul rece.

Desingnerii spun ca iarna aceasta nu trebuie sa va lipseasca din dulap hainele cu aplicatii de tinte si paiete. Bocancii imblaniti si gecile umplute cu pene, sunt un must.

Pentru o tinuta calduroasa si moderna, trebuie sa platiti in jur de 1500 de lei. Ceva mai ieftin scapa domnii. In cazul lor, moda nu s-a schimbat prea mult, asa ca se pot folosi si de hainele cumparate iarna trecuta.

Oricum, daca nu va grabiti si aveti suficiente haine din sezonul trecut, puteti sa mai asteptati sa scada preturile. In fiecare an, comerciantii vin cu reduceri dupa ce iarna isi intra in drepturi.

Dovlecii au umplut tarabele din Romania! Vanzarile au crescut de Halloween... Iarna ii sperie pe soferi! Se grabesc sa isi schimbe anvelopele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x