Romanița Iovan și-a dus fiul în Apuseni! Slujbă de pomenire, la doi ani de la tragedia în care au murit Adrian Iovan și Aura Ion

 

Sunt doi ani de la tragicul accident aviatic. La 1600 de metri altitudine, Romaniţa Iovan şi băiatul pilotului Adrian Iovan au fost la slujba de pomenire, în troiţa ridicată în memoria pilotului şi a studentei Aura Ion.

În ciuda zăpezii şi a frigului, nici moţii nu au lipsit. În Bucureşti, pe marmura rece a mormântului Aurei, mama ei a plâns necontenit.

După doi ani, moţii au fost astăzi din nou la 1600 de metri altitudine. Pe 20 ianuarie, acolo, au pierit pilotul Adrian Iovan şi Aura Ion. La troiţa ridicată în memoria lor a fost slujbă de pomenire.

În pădurea din care tatăl lui nu s-a mai întors acasă, a mers astăzi şi băiatul lui Adrian Iovan. A fost prima dată în care puştiul de 9 ani a urcat în munţii Apuseni.

Din decorul care aminteşte de ziua accidentului aviatic, cu multă zăpadă şi frig, oamenii au coborât de pe vârful Petreasa, în comuna Horea, acolo unde a avut loc parastasul.

Sursa: Observator

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe