Antena Căutare

Sacalii, spaima gospodarilor de pe marginea Dunarii. Animalele s-au inmultit si ataca in haita

Localnicii de pe marginea Dunarii sunt speriati. Zona este, mai nou, impanzita de sacali. Animalele, venite dinspre Bulgaria si Serbia, s-au inmultit de cativa ani mai mult ca oricand. Sunt si mai multe, dar si mai infometate. Incep sa faca pagube in gospodarii, atacand in haita.

Oamenii sunt ingroziti de sacali, avand in vedere mai ales cate probleme au cauzat acestia in ultimii ani. Daca la inceput, animalele vanau doar in padurea de langa Mehedinti, de aprozimativ trei ani au inceput sa atace gospodariile oamenilor.

Pentru ca nu aveau ce sa manance, au distrus culturile de porumb. Mai grav este ca acum au inceput sa sfasie pasarile domestice, iar oamenii nu stiu ce sa mai faca pentru a scapa de sacali, Ingrijorator este si faptul ca anumalele s-au inmultit in ultima perioada si ataca in haita.

Pe langa spaima ca le vor ataca animalele si ca ii vor lasa fara culturi, oamenii sunt ingroziti si de urletele prelungite pe care le scot sacalii in timpul noptii.

Autoritatile locale incearca sa gaseasca solutii pentru a-i goni pe pradatori.

sursa foto: kiss.travel

O familie cu cinci copii a ajuns in strada pentru ca nu a avut bani sa-si faca... un gard... Aventurile "imparatului" Iulian, subiect de documentar pentru BBC...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x