Antena Căutare

BREAKING NEWS. Șase elevi din Sibiu au ajuns la spital de URGENȚĂ. Motivul este halucinant!

Şase eleve de la un liceu din Sibiu au ajuns la spital după ce o colegă a pulverizat în sala de curs spray cu piper

Şase eleve de la un liceu din Sibiu au ajuns la spital după ce o colegă a pulverizat în sala de curs spray cu piper. Când şi-a dat seama, ce a făcut adolescenta s-a speriat şi a fugit. Toţi elevii din acea sală de curs au evacuaţi, iar asistenta şcolii a alertat autorităţile.

Echipele de salvare au intervenit pentru acordarea primului ajutor mai multor elevi care prezentau iritaţii la nivelul căilor aeriene în urma pulverizării cu o substanţă iritantă într-o sală de clasă a Liceului de Industrie Alimentară din municipiul Sibiu.

”Copiii sunt conştienţi”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Ramona Nistor, conform tribuna.ro.

„O elevă de clasa a XII-a a intrat în pauză într-o altă clasă și a pulverizat dintr-un spray cu piper. După ce copiii au venit din pauză și au intrat în sala de clasă, șase dintre ei au suferit iritații ale gâtului și ochilor. Asistenta medicală a chemat SMURD-ul și copiii au fost duși la spital. Eleva după ce a făcut fapta a plecat de la școală. Mâine va fi întrunit colegiul profesoral, care este singurul ce poate fi în măsură să ancheteze și să sancționeze. Fata are 18 ani. Conform statutului elevului, pentru acțiuni grave se poate lua decizia de exmatriculare”, a spus reprezentantul IȘJ Sibiu.

Pericol imens! Barajul de la Colibița are infiltrații, e fisurat, iar pompele nu mai merg. ”Trebuie golit, dar ucidem 19... Momente de GROAZĂ! O mașină a fost lovită de trenul Regio în Sălaj! Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x