Antena Căutare

S-au născut ca să aibă dreptate! Cu zodiile acestea nu te pui! Te numeri printre ele?

Există oameni pendtru caare a avea dreptate este mai important decât orice. Și se pare că și zoodile joacă un rol important în acest sens.

S-au născut ca să aibă dreptate! Cu zodiile acestea nu te pui! Te numeri printre ele?
Tu ce zodie ești?

Există oameni pendtru caare a avea dreptate este mai important decât orice. Și se pare că și zoodile joacă un rol important în acest sens.

Gemeni

Sunt excelenți la capitolul comunicare. Și nu este vorba doar despre capacitatea de a transmite așa cum trebuie un mesaj, ci și de ascultare, atenție, însușiri pe care orice om este necesar să le aibă pentru o bună comunicare. Gemenii sunt dornici să știe cât mai multe, din foarte multe domenii, sunt foarte asertivi, motiv pentru care chiar au un bagaj de cunoștințe, în general, superior celorlalte semne din horoscop. Absorb tot ce se întâmplă în jurul lor ca un burete și știu cum și când să se folosească de informațiile pe care le primesc.

Unele zodii ar face orice ca să aibă dreptate

Balanță

Echilibrul Balanței este susținut de cunoaștere, însă nu bagajul de cultură generală pe care îl are Balanța este cea care îi dă dreptate. Este o fire corectă, în permanentă căutare a Adevărului și este poate cel mai obiectiv reprezentant al Zodiacului. Într-o discuție, poate Balanța se înșală în privința cunoștințelor pe care le are, însă într-o dispută, conflict, atunci când trebuie să împartă dreptatea, Balanța face întotdeauna ceea ce trebuie.

Acestea sunt cele mai ZGÂRCITE ZODII! Te numeri printre cei cu fermoar la buzunar?

Scorpion

La fel ca Gemenii, și nativii din Scorpion au o aplecare spre cunoaștere. Pot îmbrățișa cu succes cariera de psiholog sau cercetător. Sunt dornici să descopere adevărul și, pentru descoperirea lui, acumulează cât mai multe informații. Sunt aventurieri, conștienți de valoarea unei informații, motiv pentru care nu se vor contrazice niciodată cu nimeni, dacă nu ar ști că au dreptate.


Incendiu în cartierul Titan din Capitală: 400 de locatari evacuați și peste 200 de garsoniere afectate... Astăzi este o zi importantă. Vibrația acestei zile ne influențează pe toți, indiferent de data nașterii sau numele pe ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x