Antena Căutare

Lovitură pentru pensionari! Scad pensiile considerabil! Câți bani vor fi tăiați de la plată

Scad pensiile considerabil în România, în urma efectelor Ordonanței 114, prin care punctul de pensie va fi îngheţat, potrivit unei declarații a purtătorului de cuvânt al PNL.

Scad pensiile considerabil în România, în urma efectelor Ordonanței 114, prin care punctul de pensie va fi îngheţat, potrivit unei declarații a purtătorului de cuvânt al PNL.

Ionel Dancă, purtătorul de cuvânt al partidului, susține că PNL a analizat această Ordonanţă şi a ajuns la concluzii îngrijorătoare.

„Ordonanţa 114 nu numai că aduce scumpiri pentru toată lumea, mai şi fură din ceea ce li se cuvenea pensionarilor sau altor categorii sociale care ar fi avut dreptul la creşterea unor indemnizaţii alocate de stat. Prin OUG114 se îngheaţă nivelul punctului de pensie de la nivelul din iulie 2018 până în septembrie 2019, deşi ar fi trebuit să crească cu 9% de la începutul anului. Practic, pentru o pensie medie de 1100 lei, PSD şi ALDE taie pensiile cu cca. 540 lei în acest an”, a transmis Ionel Dancă.

Vor scădea pensiile și pentru românii încadrați la la Pilonul II de pensii, potrivit PNL.

„La această nedreptate grosolană pentru pensionarii actuali, trebuie să adăugăm crima cu premeditare a Pilonului 2 de pensii care, prin noile reglementări, practic va fi desfiinţat. Astfel, în medie, 10 mii de lei din contul fiecăruia dintre noi, adică peste 6 milioane de contribuabili de la Pilonul 2, banii noatri, banii tai se vor face sursă de venit la stat pentru infractorii Dragnea şi Vâlcov”, a mai scris Dancă pe Facebook.

Vești bune pentru toți românii! Se schimbă vârsta de pensionare. Ce beneficii uriașe vor avea cei care vor ieși de acum ... 1 Martie Mărțisor. Cum este serbat Mărțișorul în România și în alte țări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x