Antena Căutare

Scădere masivă de prețuri la cazări, pe litoral! Românii care se duc în acest interval la mare vor scoate mai puțini bani din buzunare

Peste 100.000 de români sunt aşteptaţi pe litoral în ultimul sfârşit de săptămână cu preţuri mari. Tarifele la cazare vor fi mai mici de săptămâna viitoare, cu atât mai mult cu cât hotelierii nu au reuşit să umple camerele nici în plin sezon.

Scădere masivă de prețuri la cazări, pe litoral! Românii care se duc în acest interval la mare vor scoate mai puțini bani din buzunare Galerie
Scădere masivă de prețuri la cazări, pe litoral! Românii care se duc în acest interval la mare vor scoate mai puțini bani din buzunare | Hepta

Hotelierii încearcă să găsească oferte atractive pentru ca turiştii să îşi rezerve cât mai multe camere.

A fost un an atipic pentru ei şi nici în plin sezon nu au reşit să umple hotelurile aşa cum au făcut-o în alţi ani, notează Antena3.

Reduceri pe litoral

Cât a ajuns să coste un test pentru coronavirus? Oamenii au scos și 520 de lei din buzunare ca să afle dacă au Covid-19

Peste 100.000 de români sunt aşteptaţi la mare, mai ales că vremea se anunţă foarte bună. Infecţioniştii atrag atenţia însă că, dacă regulile nu sunt respectate, pericolul de infectare este foarte mare.

Medicii din Iaşi, spre exemplu, spun că mai bine de jumătate dintre cei depistaţi pozitiv au fost pe litoral.

Reduceri semnificative

Săptămâna viitoare vor fi reduceri de 20-30 % maxim, însă de la 1 septembrie vin marile reduceri şi ofertele ''Litoralului pentru toţi'', astfel încât tairfele vor scădea la jumătate faţă de momentul de faţă.

Ei sunt românii care beneficiază de o nouă creștere a salariilor. Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Programul ''Litoralul pentru toţi'' începe de la 1 septembrie şi ţine până pe 15 octombrie, atunci când turiştii pot benefica de reduceri semnificative la tariful de cazare pentru sejururile de şase nopţi.

Acestea oferă în cadrul programului pachete turistice de şase nopţi de cazare cu preţuri începând de la 199 Lei/persoana/sejur.

Fata de 13 ani dispărută din Olt a fost găsită! Ce s-a întâmplat cu Mirela Ionela Drăguț... Crește din nou numărul cazurilor de coronavirus din România. Sunt peste 76.000 de persoane infectate, iar numărul bolnav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x