Antena Căutare

Scene teribile! Un motociclist, lovit în plin de un șofer neatent, în Vaslui

Momente de groază în centrul orașului Vaslui, acolo unde un motociclist a fost lovit în plin de o mașină condusă de un bărbat de 37 de ani.

Momente de groază în centrul orașului Vaslui, acolo unde un motociclist a fost lovit în plin de o mașină condusă de un bărbat de 37 de ani.

Potrivit presei locale, șoferul în cauză, venind de pe o stradă laterală, a intrat brusc pe drumul principal, fără să se asigure corespunzător, accidentându-l pe motociclistul care, spun reprezentanții Poliției, circula regulamentar.

Motociclistul în vârstă de 27 de ani a fost rănit și a ajuns la spital, policontuzionat, însă medicii au anunțat că starea sa de sănătate este stabilă. Atât șoferul vehiculului, cât și motociclistul au fost testați cu aparatul alcooltest, însă a rezultat faptul că niciunul nu se afla în stare de ebrietate. Șoferul de 37 de ani s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, acesta fiind considerat responsabil de producerea accidentului.

Jale în România! Pesta porcină se extinde: Un nou focar a fost identificat în apropiere de București... Atenție, sunt obligatorii! De ce documente au părinții nevoie la începutul anului școlar!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x