Antena Căutare

Școli închise în București din cauza vremii. Elevii stau acasă toată săptămâna. Când vor recupera cursurile pierdute?

Inspectorul şcolar general al Municipiului Bucureşti, Ionel Florian Lixandru, a comentat decizia de a închide şcolile, după avertismentul meteorologilor.

Inspectorul şcolar general al Municipiului Bucureşti, Ionel Florian Lixandru, a comentat decizia de a închide şcolile, după avertismentul meteorologilor. Ceea ce e sigur e că elevii din Capitală vor sta acasă toată săptămâna.

Copiii se bucură deocamdată, dar nu ştiu că în săptămânile viitoare vor avea şi recuperări pentru aceste libere.

„Vor fi reprogramate dupa reîntoarcerea copiilor la cursuri, recuperarea se face la nivelul fiecarei unităţi de învățământ”, a declarat Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Municipiului București.

În Harghita, unde s-au înregistrat chiar şi - 22 de grade Celsius, şcolile de stat au rămas deschise.

Şi mai precauţi au fost italienii: la Roma, toate şcolile au fost închise, iar transportul public din oraş - suspendat, deşi termometrul a arătat şase grade cu plus, o extremă pentru capitala Italiei

Atenție MARE, angajați din România! Ce este OBLIGAT să facă angajatorul în aceste zile DE GER! Cine nu respect ESTE AMEN... Toți ROMÂNII, care au geamuri TERMOPAN, trebuie să știe asta! Ce se întâmplă în aceste zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x