Antena Căutare

Se închid școlile și grădinițele, dar părinții sunt îngrijorați! Câți bani trebuie să scoată din buzunare pentru copii

N-a mai rămas mult timp până când școlile și grădinițele se vor închide, însă acest lucru nu este o bucurie pentru părinți. Aceștia își fac griji pentru 

N-a mai rămas mult timp până când școlile și grădinițele se vor închide. Dacă pentru copii este o bucurie, pentru părinți nu, pentru că mulți dintre ei trebuie să găsească soluții pentru a-și lăsa copii. Au de ales între bone, școli de vară ori vacanțe la bunici.


N-a mai rămas mult timp până când școlile și grădinițele se vor închide, însă acest lucru nu este o bucurie pentru părinți. Aceștia își fac griji pentru

Conform specialiștilor, o bonă full time poate costa două mii de lei, iar şcolile de vară între 400 şi 600 de lei pe săptămână.

Toţi aceşti copii se pregătesc de vacanţa mare. Sunt însă şi elevi care vor merge în continuare la ore. Pentru că n-au cu cine să îi lase, părinţii le-au cerut şcolilor private să nu-şi închidă porţile.

”Pe perioada verii, ne-am decis să înfiinţăm diferite cluburi, de engleză, de germană, un club al matematicii distractive, un salon de musical în care îmbinăm teatru cu muizca TAIE şi pe lângă asta, vom avea activităţi şi în afara şcolii. Vom merge la grădina zoologică, botanică, excursii de o zi.”, a declarat Diana Uretu, învățător.

Părinţii vor plăti 400 de lei săptămânal, iar programul va fi de la 8 dimineaţa la 7 seara. La stat, nu există, însă, afterschool sau şcoli deschise pe timpul verii. În schimb, 86 de grădiniţe din Bucureşti vor fi deschise şi în cele trei luni de vacanţă.

Cei care vor să le ofere copiilor o săptămână plină de activităţi inedite pot alege o tabără de vară. Chiar în Capitală, unde în locurile private de joacă şi în câteva hoteluri INTRA CARTON se organizează ateliere de robotică, lecţii de parkour, cursuri de fotografie sau escaladă. Cinci zile de distracţie costă 850 de lei. De asemenea, pentru o bonă full time părinții trebuie să scoată din buzunare 2.000 de lei, în timp ce pentru una part time 1.500.

Dovada de necontestat că minunile există! Momentul în care un polițist salvează un bebeluș dintre care a stat mai bine d... Grevă japoneză la Delfinariul din Constanţa! Zeci de angajați, revoltați după ce le-au fost tăiate salariile! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x