Antena Căutare

Se întâmplă în România! Doi cai, "prinşi" de RADAR păscând cu 104km/h! Umilinţa dată Poliţiei de o ieşeancă

Da, aţi citit bine! Doi cai din Iaşi păşteau liniştiţi în timp ce au fost “luaţi” de radar. Viteza: 104 km/h!!! În urma acestei demonstraţii, o femeie din Iaşi a câştigat un proces cu Poliţia Rutieră, care o acuza că ar fi depăşit viteza legală. Asta este minunata ţară în care trăim…

Da, aţi citit bine! Doi cai din Iaşi păşteau liniştiţi în timp ce au fost “luaţi” de radar. Viteza: 104 km/h!!! În urma acestei demonstraţii, o femeie din Iaşi a câştigat un proces cu Poliţia Rutieră, care o acuza că ar fi depăşit viteza legală. Asta este minunata ţară în care trăim…

Se întâmpla în august 2015, în jurul orei 17:00. Ieşeanca Florentina M. conducea pe raza localităţii Podu Ilioaiei când a fost oprită de un agent. Conform acestuia depăşise viteza legală cu 51 de kilometri. Desigur, amendă şi suspendarea permisului! Fără drept la replică, doar suntem în România, nu?

Dar femeia a decis să meargă în instanţă!

TREI VITEZE SCHIMBATE ÎNTR-O SECUNDĂ!

În documentele înaintate instanţei, Florentina M., prin intermediul avocatului, a enumerat şi o serie de critici cu privire la funcţionalitatea aparatului radar. Una dintre acestea a vizat faptul că, potrivit imaginilor, maşina ei a fost surprinsă de aparatul radar rulând cu trei viteze diferite, în aceeaşi secundă.

Astfel din Imaginile «stop cadru», nr. 9, 10 şi 11, se observă, deşi nu suficient de clar, nici viteza şi nici numărul de îmatriculare, că la ora 16:56:10, deci în timpul aceleiaşi secunde, autoturismul petentei a fost surprins în ordine cronogică, la diferenţă de câteva sutimi de secundă, circulând mai întâi cu viteza de 101 km/h, apoi cu 61km/h şi după aceea cu 99 km/h“, se arată în documentele înaintate instanţei, potrivit Adevărul.ro.

DOI CAI PASC LINIŞTIŢI CU PESTE 100 KM/H!

Filmarea incriminatorie pentru ieşeancă a mai surprins şi nişte cai cărora aparatul le-a indicat o viteză de deplasare de 104 kilometri la oră, a arătat şoferiţa.

"Mai mult decât atât, din înregistrările video depuse la dosar de intimata Poliţia Rutieră Iaşi, se observă că aparatul radar a surprins cu viteza de 104 km/h, doi cai care păşteau. Ceea ce, de asemenea, este imposibil“, a spus avocatul Bogdan Muraru, cel care a câştigat acest proces în instanţă.

În replică, Poliţia Rutieră a depus la dosar o întâmpinare în care a menţionat că sancţiunea a fost dată pe drept şi a cerut respingerea plângerii ca fiind neîntemeiată.

Judecătoria Paşcani s-a pronunţat în acest caz pe 24 martie şi a admis acţiunea ieşencei. A exonerat-o pe aceasta de amendă de 945 de lei primită şi a anulat şi măsura suspendării permisului.

Şerban Copoţ, unul dintre prezentatorii emisiunii „iUmor”, aleargă sâmbătă în mall pentru a ajuta copiii cu hemofilie... Examenul de bacalaureat ar putea fi bazat pe niște teste dinainte cunoscute...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x