Antena Căutare

Se pregătește arestarea părinților Alexandrei Măceșanu? Cumpănașu, dezvăluiri incendiare: „DIICOT îmi amenința familia cu cătușele!”

Alexandru Cumpănașu, atac fără precedent! Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că DIICOT vrea să îi aresteze pe părinții Alexandrei, aceștia fiind chemați de urgență la audieri.

Alexandru Cumpănașu, atac fără precedent! Unchiul Alexandrei Măceșanu susține că DIICOT vrea să îi aresteze pe părinții Alexandrei, aceștia fiind chemați de urgență la audieri.

Alexandru Cumpănașu a anunțat că părinții Alexandrei Măceșanu au fost chemați la audieri de DIICOT.

„DIICOT ÎMI AMENINŢĂ FAMILIA CU CĂTUŞELE: Dragi români, NU SE POATE AŞA CEVA: Este PICĂTURA care a umplut paharul!! ESTE PREA MULT! DIICOT a emis CITAŢIE pe numele părinţilor Alexandrei prin care sunt „CHEMAŢI” la DIICOT Bucureşti pt a preda BULETINUL ALEXANDREI. ATENŢIE: Dacă nu se prezintă la „CHEMARE” VOR FI ADUŞI CU MANDAT DE ADUCERE (Adică în dubă cu cătuşe, precum ultimii infractori) şi amendă de până la 5.000 lei!!!!!

Oameni buni, părinţii îngerului nostru sunt „CHEMAŢI” şi dacă nu, sunt ameninţaţi că vor fi aduşi cu cătuşe. NU MAI POT! Este prea mult. Nu i-au dus cu cătuşe nici pe criminalii Alexandrei: pe procurorii sau poliţiştii care au protejat REŢEAUA. Îi anunţ eu pe procurorii DIICOT că NU vor preda buletinul lui ALEX cu orice ameninţare sau cătuşe. Până când nu va exista o hotărâre judecatorească definitivă!!”, a scris Alexandru Cumpănaşu, pe pagina sa de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scandalul momentului în România! Poliția l-a trimis pe hoț la ușa victimei! Ce a urmat... Hoț prins în fapt, la Arad! Cum folosea plăcuțele de înmatriculare pentru a obține benzină gratuită!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x