Antena Căutare

Șeful Clinicii de Oncologie din Iași, infectat cu coronavirus. Medicul ar fi ajuns la spital imediat după ce s-a întors de la Paris 

Numărul persoanelor infectate cu noul tip de coronavirus crește de la o zi la alta și în România, iar printre acestea se află și șeful clinicii de Oncologie din cadrul Institutului Regional de Oncologie Iași, prof. univ. dr. Lucian Miron.

Șeful Clinicii de Oncologie din Iași, infectat cu coronavirus. Medicul ar fi ajuns la spital imediat după ce s-a întors de la Paris 
Șeful Clinicii de Oncologie din Iași, infectat cu coronavirus. Medicul ar fi ajuns la spital imediat după ce s-a întors de la Paris

Conform Ziarul de Iași, acesta ar fi participat, în urmă cu o săptămână, la un congres de specialitate. Acesta ar fi una dintre cele patru persoane depistate pozitiv la Iași, luni seară.

Coronavirus în România. Klaus Iohannis, mesaj pentru români: Ce măsuri se impun în starea de urgență

Surse din interiorul spitalului au declarat că profesorul Lucian Miron ar fi fost la spital imediat după ce a aterizat avionul, potrivit sursei citate. În același timp, surse din cadrul anchetei epidemiologice susțin ca acesta de la venirea în Iași și pana la confirmare nu a fost la serviciu.

Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a urcat la 168

Încă 10 cazuri de Covid-19 au fost confirmate pe teritoriul României, ceea ce ridică la 168 totalul românilor depistați pozitiv la testul pentru noul coronavirus, a anunțat, luni după-amiază, Grupul pentru Comunicare Strategică.

De la ultima informare, au fost confirmate 10 cazuri noi, după cum urmează:

  • 4 în București
  • 2 în Ilfov
  • câte unul în Constanța, Teleorman, Neamț și Mureș.

Toate persoanele nou confirmate pozitiv la COVID-19 sunt fie contacți ale unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină.

Un pacient diagnosticat cu coronavirus, din București, își scoate masca și îi scuipă pe medicii care îl tratează, ca să-i infecteze!

Cele 10 persoane au vârsta cuprinsă între 21 de ani și 63 de ani.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 3.078 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus).

Alte 14.845 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Cum să obţii un loc de muncă chiar dacă nu ai experienţă... Avion întors din drum, după ce o pasageră a început să tușească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x