Antena Căutare

Seful Inspectiei Fiscale a vamilor Cluj, arestat pentru 29 de zile

Seful Serviciului de Inspectie Fiscala a vamilor Cluj, Alain Florin Modrea, acuzat ca ar fi luat mita 12.000 de euro, a fost arerstat pentru 29 de zile. Tot in arest va merge si celalalt invinuit in dosar, omul de afaceri israelian, Mocher Zur.


Unul dintre acuzati, afacerist israelian, ar fi primit 12.000 de euro care urmau sa ajunga la Modrea Alain Florin, sef serviciu in cadrul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale. Acesta ar fi trebuit sa intervina pe langa functionarii publici din subordinea pentru intocmirea unui act de control favorabil.

In cursul lunii februarie 2011, echipa de control din cadrul D.R.A.O.V. ii comunicase denuntatorului ca au fost descoperite probleme grave si ca vor fi calculate retroactiv accize, taxe vamale si accesorii pentru marfuri importate de firma sa in decursul a cinci ani.

Pentru a-i determina pe subordonatii sai sa aplice denuntatorului o amendain cuantum mai mic, la data de 16 martie 2011, Modrea Alain Florin a primit de la inculpatul Zur Mosche suma de 4.000 de euro cu titlu de mita, fiind prins in flagrant de procurorii anticoruptie.

sursa:Antena3

Fostul director CFR, Mihai Necolaiciuc, va fi extradat... Gorj: 20 de familii risca sa fie evacuate din cauza alunecarilor de teren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x