Antena Căutare

Sfârșit teribil pentru un bărbat! Victima a fost luată pe capotă, aruncată prin parbriz, după care, în mod ciudat, a aterizat în portbagajul maşinii!

Accident mortal după o traversare neregulamentară aproape de Galaţi, în zona unui salon de evenimente. Un pieton grăbit a fost lovit în plin de un autoturism, luat pe capotă apoi aruncat prin parbriz, după care, în mod ciudat, victima a aterizat. în portbagajul maşinii.

Accident mortal după o traversare neregulamentară aproape de Galaţi, în zona unui salon de evenimente. Un pieton grăbit a fost lovit în plin de un autoturism, luat pe capotă apoi aruncat prin parbriz, după care, în mod ciudat, victima a aterizat în portbagajul maşinii.

Șoferul e încă în stare de şoc. Pasager pe locul din dreapta al autoturismului implicat în accident, omul a văzut cu ochii lui tragedia, cu doar câteva minute înainte.

Un pieton a sărit brusc în faţa maşinii, iar din impactul violent a fost aruncat câţiva metri în aer. Când a căzut, a ajuns, nu se ştie cum, chiar în interioul maşinii care l-a lovit în portbagaj.

Părinții își plâng copilul cu lacrimi amare! Fetiță de zece ani, moartă într-un teribil accident rutier... Mihai Grecea, rănit în Colectiv, salvat în România cu ajutorul unui plămân artificial: ”Am străbătut un drum dramatic pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x