Antena Căutare

Cum va arăta sfârșitul lumii, de fapt! Primele semne au apărut deja! Ce se va întâmpla cu milioane de oameni, în curând

Sfârșitul lumii nu va arăta deloc precum ne descrie Biblia, iar primele semne au început deja să apară! Un reputat om de știință a dezvăluit cum va arăta Apocalipsa, de fapt!

Cum va arăta sfârșitul lumii, de fapt! Un om de știință a dezvăluit totul

Futurologul Roey Tzezana a transmis recent un avertisment prin care anunță că sfârșitul lumii și implicit al oamenilor nu va arăta deloc așa cum se descrie în Biblie Și, potrivit acestuia, primele semne au început deja să apară

CÂND VINE SFÂRȘITUL LUMII, DE FAPT

Studiile realizate de către specialistul Universității din Tel Aviv au relevat faptul că cel mai mare inamic al oamenilor este, de fapt, evoluția tehnologiei roboților, elementul ce va aduce sfârșitul lumii, în formula în care o cunoaștem astăzi.

Practic, conform lui Tzezana, milione de oameni vor rămâne în anii viitori fără un loc de muncă, după ce forța de muncă va fi înlocuită de mașinării și roboți optimizați să facă treaba în locul oamenilor.

Cum va arăta sfârșitul lumii, de fapt! Primele semne au apărut deja! Ce se va întâmpla cu milioane de oameni, în curând

Cum va arăta sfârșitul lumii, de fapt! Un om de știință a dezvăluit totul

Cum va arăta sfârșitul lumii, de fapt! Un om de știință a dezvăluit totul

Scenariul este unul și mai complicat, căci reputatul om de știină susține că fenomenul evoluției roboților va duce la eliminarea clasei mjlocii.

Concret, oamenii din clasa mijlocie o să ajungă în clasa săracilor, din lipsa unui loc de muncă. Singurii care vor „supraviețui” acestui sfârșit al lumii așa cum o știm astăzi sunt cei ai căror meserii nu vor putea fi înlocuite de roboți.

Nu mai este o noutate faptul că evoluția în toate domeniile i-a adus pe oameni în punctul în care au reușit să inventeze roboți capabili să gândească raționamente și să poarte un dialog logic.

Descoperire ce pune România pe harta lumii, la Piatra Neamț! „Este o raritate la nivel mondial”... Crina Alexandra, de-o seamă cu Luiza Melencu, este de negăsit! Părinții eu sunt disperați! Ce le-a spus ultima dată când...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x