Antena Căutare

Silvia a plecat de acasă acum două zile și nu s-a mai întors! Poliția, apel public pentru găsirea ei: ”Oricine o vede e rugat să sune la 112”

O femeie a dispărut de acasă în perioada 10-11 mai, când a plecat de la domiciliu, iar de atunci e de negăsit, motiv pentru care oamenii legii au lansat un apel public. 

Silvia, o femeie în vârstă de 73 de ani, a dispărut de acasă în perioada 10-11 mai, când a plecat de la domiciliu, iar de atunci e de negăsit, motiv pentru care oamenii legii au lansat un apel public.

Astfel, Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea depistării unei femei care, în perioada 10 – 11 mai, a plecat de la domiciliul din sectorul 1 şi nu revenit până în prezent.

Persoana dispărută se numeşte Manole Silvia, este în vârstă de 73 de ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate 75 kg, ten deschis, ochi căprui, faţă ovală, păr cărunt, drept, lungime medie.

La data dispariţiei purta cămaşă gri, fustă bej, pantofi negri sau maron, geantă neagră.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

Bărbat găsit mort, într-o clădire de birouri din Sectorul 1! Omul lucra cea mai mare firmă de avocatură din România... România, zguduită de un cutremur duminică după-amiază...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x