Antena Căutare

Simona Halep este alături de victimele incendiului: "Voi ţine doliu pentru ei. Voi încerca să donez sânge şi să duc o lumânare"

Simona Halep a revenit în ţară după eliminarea prematură de la Turneul Campioanelor, cînd a părăsit competiţia încă din grupe, şi a vorbit despre dezastrul produs în clubul Colectiv.

Simona Halep a revenit în ţară după eliminarea prematură de la Turneul Campioanelor, când a părăsit competiţia încă din grupe, şi a vorbit despre dezastrul produs în clubul Colectiv, relatează gsp.ro.

"E o tragedie enormă. Am aflat de la prieteni, pentru că nu citesc presa și am fost şocată de ce s-a întâmplat. Îmi pare rău pentru tinerii care erau acolo. Condoleanţe familiilor! Oricum nu sunt mare fană a cluburilor de noapte, nu voi mai merge de-acum încolo. Voi încerca să donez sânge şi să duc o lumânare. Voi ţine doliu pentru ei. E un moment greu pentru ţara noastră", a spus Simona Halep la revenirea în România.

Bilanțul tragediei din clubul Colectiv a ajuns la 30 de morți.

Parchetul General: Încă nu a fost stabilită identitatea a 29 de răniți internați în spitale... Se afla în timpul liber, dar a mers să dea o mână de ajutor. Angajat al ISU București: "În interiorul clubului erau...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x