Antena Căutare

Situatie dramatica in spitalele din Brasov

In zilele noastre, sa te nasti in Brasov poate constitui un risc. In ultimele saptamani, peste 500 de bebelusi au fost inscrisi pe lista de asteptare la vaccinurile pentru bolile copilariei. Serurile nu mai sunt de gasit in spitale, maternitati sau depozite asa ca bebelusii raman nevaccinati iar parintii stau cu frica in san.

In Brasov nu mai sunt de gasit vaccinuri pentru copiii nou-nascuti de aproape trei saptamani. Unii parinti vor sa cumpere singuri vaccinurile, altii inca mai asteapta.

Sunt sanse ca de-abia dupa 20 aprilie sa se obtina noi vaccinuri, spun medicii. Doar vaccinul ipotriva hepatitei B este disponibil in acest moment, nu si pentru difterie, tetanos, poliomelita. Ministerul Sanatatii a promis ca va rezolva situatia pana pe data de 20 apilie, data urmatoarelor vaccinari.

Pasajul Basarab: Revine circulatia pe Splaiul Independentei... Firmele, amendate pentru stresarea angajatilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x