Antena Căutare

SOCANT! Un barbat isi bate calul pana cade jos

Si animalele au drepturile lor, mai ales dreptul la viata. In mijlocul orasului, la Ploiesti, un cal a fost batut crunt, atat de crunt, incat s-a prabusit la pamant si nu s-a mai putut ridica. O iubitoare de animale ne-a semnalat cazul, socata de cruzimea celui care a facut asta.

Aproape doua ore a durat calvarul animalului. Sub ochii ingroziti ai trecatorilor, barbatul a lovit calul cu bestialitate. Abia cand a vazut ca nu se mai ridica, l-a abandonat in strada.

Oamenii care locuiesc in zona s-au strans imediat in jurul animalului. L-au invelit cu paturi si au incercat sa-l incalzeasca. Animalul zacuse zeci de minute pe asfaltul rece ca gheata, intr-o baltoaca.

Cu propriile forte oamenii au incercat sa ridice animalul care cantareste doar cateva zeci de kilograme.

Dupa aproape patru ore calul a fost pus pe picioare. Proprietarul animalului a ajuns pe mana politiei. Se va alege cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor si risca o amenda usturatoare sau inchisoare de la sase luni la trei ani.

Procesul de recalculare a pensiilor militare, prelungit pana in decembrie... VIDEO! Turistii au au luat cu asalt partiile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x