Antena Căutare

Șoferul arestat pentru nepurtarea măștii de protecție, acuzații dure: ”A fost un abuz. Am simțit că mor!”

Costel Olaru, șoferul încătușat de polițiști pentru că nu purta mască, a rupt tăcerea în direct, la Antena 3, și a vorbit despre umilința pe care a îndurat-o.

Bărbatul care a fost reținut pentru că nu purta mască de protecție susține că a fost un abuz.

”Problema începe din față autogării. Eram în mers cu autobuzul pe care îl conduceam, iar pe partea opusă se afla domnul agent de la circulație care oprise o cifă care trecuse podul restricționat de 3,5 t. Eu neavând ce face am zis ”Lasă-l domne, dă-i pace! Ce mare scofală a făcut? Îl amendezi că a trecut podul?” Nu avem timp să detaliez niște aspecte legate de acest pod și alt pod care a avut restricții și care s-a ridicat în urma unor presiuni.”, a mărturisit bărbatul, în direct, la Antena 3.

Scandal monstru într-un autobuz. Un șofer a fost dat jos de polițiști pentru că nu purta mască. Trecătorii, revoltați: ”Nici ei nu aveau mască!”

Spusele lui sunt, de asemenea, întărite de oamenii care s-au aflat la fața locului.

”Am spus pe geam, din mers, ironic, că a făcut o faptă foarte bună. După ce am trecut de autogară, m-am uitat în oglindă retrovizoare și am văzut mașina poliției locale și girofarele puse. Veneau după mine, au mers în spatele meu până la următoarea stație, la Piața Centrală.

Eu eram ferm convins ce urma să se întâmple. Au coborât călătorii care aveau nevoie, au urcat cei ce trebuiau să urce, am închis ușile în afară de ușa care este separată, la mine în față, unde nu au acces călătorii. O țin deschisă pentru aerisirea mea, s-a urcat domnul acesta agent de poliție și pe un ton foarte recalcitrant, foarte agresiv, mi-a spus să îi prezint buletinul de identitate.”, a povestit un martor.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

De asemenea, acesta a declarat că la fața locului s-au deplasat cinci echipaje.

”De la Piața Centrală până la următoarea Stație, deci au dat prin stație nu știu prin ce și au venit cinci echipaje domnule de la Poliția Locală! Am zis ”domne, dar stați un pic, vă rog frumos. Eu nu am făcut nimic. Nu am greșit cu nimic, nu am greșit regulile de circulație pentru ce mă legitimați? Eu sunt în timpul serviciului dacă vreți să aflați date despre mine puteți da telefon la societate”.

În primă fază nu mi-au spus nimic. Au venit domnii de la intervenție fără mască, fără nimic, mi-au pus cătușele, pe scaun la volan, mi-au căzut ochelarii de la ochi. Nici acum nu pot să îndoi încheieturile la mâini de la cătușe.

Dramă de neimaginat într-o familie. O tânără a murit la scurt timp după ce a născut gemeni, din cauza coronavirusului: ”N-a apucat să-i țină în brațe. Corpul ei a cedat!”

M-au dus la secția de poliție cu mâinile la spate, nu mai puteam. Mi se zbătea inimă, simțeam că nu mai am aer. Am zis să-mi dea un pahar de apă. ”Noi nu avem apă aici, mi-au zis chiar”. Nu mai putem, simțeam nevoia. Ori n-aveau apă, ori n-au vrut să-mi dea.”, a mai spus acesta.

Şoferul în vârstă de 60 ani a fost amendat cu 1000 de lei pentru refuz de legitimare şi nepurtarea măștii.

Inconștiență maximă, nu glumă! Turiștii refuză să poarte măști de protecție: ”Virusul intră şi prin ochi şi prin contact... Premierul Orban, prima reacție despre cozile kilometrice la vama Kulata: ”Le spun românilor, decât să fie puşi în situaţ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x