Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Adela

Dramă de neimaginat într-o familie. O tânără a murit la scurt timp după ce a născut gemeni, din cauza coronavirusului: ”N-a apucat să-i țină în brațe. Corpul ei a cedat!”

O tânără care abia aștepta să-și cunoască copiii s-a stins din viață din cauza coronavirusului la scurt timp după ce a născut gemeni. 

Dramă de neimaginat într-o familie. O tânără a murit la scurt timp după ce a născut gemeni, din cauza coronavirusului: ”N-a apucat să-i țină în brațe. Corpul ei a cedat!”

Cazul teribil a avut loc în Sao Paolo, Brazilia. Larissa Blanco i-a adus pe lume pe Guilherme și Gustavo într-un spital privat din Sao Paolo, însă la scurt timp a suferit o sângerare puternică și a intrat în stop cardiac, medicii nemaiputând să facă nimic pentru ea.

Potrivit Daily Mai, tânăra a fost depistată pozitiv pentru coronavirus în luna iunie, după ce a început să se confrunte cu simptome specifice bolii. Din păcate, starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid.

Alarmant! 450 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Numărul de îmbolnăviri poate readuce starea de urgență în România

Imediat după ce i-a adus pe lume pe gemeni, tânăra s-a confruntat cu o hemoragie puternică, iar în urma unui stop cardiac a murit.

„Doctorii mi-au spus că din cauza coronavirusului, corpul ei nu a mai putut rezista. Dumnezeu mi-a lăsat doi îngeri de care să am grijă, pentru a-mi da putere. Am plâns atât de mult când i-am văzut, a fost cel mai frumos lucru”, a povestit soțul victimei, Diego.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Bărbatul a fost și el depistat pozitiv pentru coronavirus, însă s-a vindecat.Acesta a rămas, însă, în spital, alături de opii, fiind monitorizați în permanență de medici.

Brazilia a înregistrat peste un milion de cazuri de infectare și aproape 60.000 de decese.

Recomandari