Antena Căutare

Dramă de neimaginat într-o familie. O tânără a murit la scurt timp după ce a născut gemeni, din cauza coronavirusului: ”N-a apucat să-i țină în brațe. Corpul ei a cedat!”

O tânără care abia aștepta să-și cunoască copiii s-a stins din viață din cauza coronavirusului la scurt timp după ce a născut gemeni. 

Dramă de neimaginat într-o familie. O tânără a murit la scurt timp după ce a născut gemeni, din cauza coronavirusului: ”N-a apucat să-i țină în brațe. Corpul ei a cedat!” Galerie
Dramă de neimaginat într-o familie. O tânără a murit la scurt timp după ce a născut gemeni, din cauza coronavirusului: ”N-a apucat să-i țină în brațe. Corpul ei a cedat!”

Cazul teribil a avut loc în Sao Paolo, Brazilia. Larissa Blanco i-a adus pe lume pe Guilherme și Gustavo într-un spital privat din Sao Paolo, însă la scurt timp a suferit o sângerare puternică și a intrat în stop cardiac, medicii nemaiputând să facă nimic pentru ea.

Potrivit Daily Mai, tânăra a fost depistată pozitiv pentru coronavirus în luna iunie, după ce a început să se confrunte cu simptome specifice bolii. Din păcate, starea ei de sănătate s-a deteriorat rapid.

Alarmant! 450 de cazuri noi de coronavirus, în ultimele 24 de ore. Numărul de îmbolnăviri poate readuce starea de urgență în România

Imediat după ce i-a adus pe lume pe gemeni, tânăra s-a confruntat cu o hemoragie puternică, iar în urma unui stop cardiac a murit.

„Doctorii mi-au spus că din cauza coronavirusului, corpul ei nu a mai putut rezista. Dumnezeu mi-a lăsat doi îngeri de care să am grijă, pentru a-mi da putere. Am plâns atât de mult când i-am văzut, a fost cel mai frumos lucru”, a povestit soțul victimei, Diego.

Toate calculele, date peste cap! Când ar fi apărut, de fapt, COVID-19 în România?! Ce crede minstrul Sănătății despre noua ipoteză

Bărbatul a fost și el depistat pozitiv pentru coronavirus, însă s-a vindecat.Acesta a rămas, însă, în spital, alături de opii, fiind monitorizați în permanență de medici.

Brazilia a înregistrat peste un milion de cazuri de infectare și aproape 60.000 de decese.

Răsturnare de situație în urma negocierilor cu Orban. Restaurantele vor fi deschise ”în câteva zile”... Inconștiență maximă, nu glumă! Turiștii refuză să poarte măști de protecție: ”Virusul intră şi prin ochi şi prin contact...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x