Antena Căutare

Șoferi, fiți cu ochii în patru! Primăria Sectorului 3 începe, de mâine, ridicarea mașinilor staționate neregulamentar. Cât ați putea scoate din buzunar pentru a le recupera

Primăria Sectorului 3 începe de joi, 3 mai, ridicarea mașinilor staționate neregulamentar. Taxa pe care șoferii trebuie să o plătească pentru recuperarea mașinii este de circa 500 lei, pentru vehicule de pana la 5 tone.

Primăria Sectorului 3 începe de joi, 3 mai, ridicarea mașinilor staționate neregulamentar. Taxa pe care șoferii trebuie să o plătească pentru recuperarea mașinii este de circa 500 lei, pentru vehicule de pana la 5 tone.

Mașinile vor fi depozitate într-un spațiu special amenajat pe str. Releului nr. 4. Tarifele pentru ridicarea mașinilor staționate neregulamentar sunt următoarele:

Tarif de ridicare pentru vehicul/remorcă/rulotă

- cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 200 de lei;

- cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 270 de lei;

Tarif de transport pentru vehicul/remorcă/rulotă:

- cu masă totală maximă autorizată de până la cinci tone: 150 de lei;

- cu masă totală maximă autorizată de peste cinci tone: 200 de lei;

Tarif de depozitare pentru vehicul/remorcă/rulotă:

- în primele 24 de ore: 150 de lei

- după intervalul de 24 de ore: 50 lei.

Tarifele pentru depozitare se calculează pe intervale de 24 de ore începând de la data și ora depozitării, nefracționat. Plata tarifelor aferente oprațiunilor de ridicare, transport și depozitare se face la casieriile Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale sau pe platforma on-line www.ghiseul.ro.

Proprietarii vehiculelor ridicate pot obține informații la numărul de telefon 021.9543 - dispeceratul Direcției Generale de Poliție Locală. Recuperarea vehiculelor depozitate în spațiul special amenajat din str. Releului nr. 4 se poate face non-stop în baza chitanței fiscale care atestă plata tarifului aferent.

VIDEO! Scene șocante cu un preot din județul Vaslui. Slujitorul Domnului, prea beat pentru a cununa mirii în Biserică... Avertismentul meteorologilor: este COD GALBEN de ceaţă! Zonele afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x