Antena Căutare

Sotia sefului Politiei de Frontiera Caras-Severin, Neta Saptebani, femeia care vroia o functie in vami

Femeia misterioasa care vroia sa obtina o functie importanta in vami si care apare in convorbirea telefonica dintre deputatul PDL Iustin Cionca si Aurel Matiut este Neta Saptebani, sotia actualului sef al Politie de Frontiera Caras-Severin, informeaza presalert.ro.





Informatia a fost confirmata de prefectul de Caras Severin, Octavian Tunea. Acesta a declarat ca a discutat doar cu o singura femeie care vroia sa vina sef la vama Naidas si aceea a fost Neta Saptebani.

"M-am dus la Oravita, la Politia de Frontiera sa am o discutie vizavi de investitiile pentru spatiul Schengen. Mi-a prezentat-o, acolo, in sediul Politiei de Frontiera, o femeie care lucreaza la Politia de Frontiera, una Stangu Iuliana( inspector la IJPF Caras Severin, de la compartimentul de control, n.a.). Am inteles ca e prietena ei, dracu stie. Mi-a prezentat-o si mi-a spus ca barbatul ei, care este acum seful Politiei de Frontiera, a lucrat pe acolo. N-am cunoscut-o nici pe ea, nici pe el, sub nicio forma, atunci. Vroia sa vina din concediu de maternitate. Voia sa vina la vama la Naidas pentru ca, inainte de descinderile alea si toata treaba aia, noi am vrut sa schimbam si la vama, dupa Politia de Frontiera. Si vama are partea ei de vina. Deci ce se intampla in punctul vamal este problema vamesilor. A fost o singura discutie si atat. Era si Cezar Bertea (fostul sef al Politiei de Frontiera Caras Severin, n.a.) de fata. Intalnirea a fost la scurt timp dupa ce Bertea a ajuns sef la Politia de Frontiera", a spus acesta.

Octavian Tunea a mentionat si cum s-a recomandat Neta Saptebani. "Femeia a spus - eu as veni, eu sunt drastica asa. Ailalta mi-a spus ca e a dracului. Era asa o femeie inalta, slaba, tip de femeie rea. Se vedea pe ea".

In dosarul disjuns de procurorii DNA in cazul Moravita, Neta Saptebani va fi cercetata pentru favorizarea infractorilor.



Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

UPDATE! Noaptes, despre confiscarea a 2,8 milioane euro din averea sa: E o suma enorma. Acuzatiile sunt nefondate... Seful SRI Sibiu a plecat de la locul accidentului fara sa anunte politistii dupa ce a ranit trei oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x