Antena Căutare

Spaga pentru camin! Un loc porneste de la 400 de euro

Cu mult noroc sau cu multa spaga! Asa isi gasesc studentii locuri in camin. Cei care au reusit sa-si asigure un pat pentru tot anul incep deja sa se mute, dar pentru ceilalti, goana abia acum incepe. In mai putin de-o saptamana incep cursurile si au aparut si ofertele de ultim moment: chiar si 400 de euro pentru un loc.

Suma de la care incepe negocierea pentru un loc in camin este de 300-400 de euro. Cine a prins cinstit un loc de la facultate se poate considera mai norocos decat castigatorul de la Loto.

In Bucuresti, studentii de la ASE nu vor plati lunar mai mult de 135 de lei pentru chiria in camin. La Iasi, e si mai bine. Daca studentul vrea confort de 4 in camera, costa 50 de lei, iar la capatul celalalt, la un confort de garsoniera, e in jur de 200 de lei.

Cum cererea e mare, iar oferta limitata, fiecare se descurca dupa buzunar. Spaga e la loc de cinste. Pentru cateva sute de euro este simplu sa-ti gasesti un loc chiar si in caminele unei alte universitati. Si nu sunt putin cei care ajung sa caute in alte parti.

Totul se rezolva ori prin studentii cu vechime, ori prin administrator, iar angajatii din camine o stiu bine.

Chiar si asa, sunt sute de studenti care nu vor reusi sa gaseasca loc in camin si vor plati chirii de sute de euro pe luna.

Sinele de tramvai, sabii pentru soferii din Capitala!... Violenta domestica a facut 800 de victime in Romania, in ultimii sapte ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x