Antena Căutare

SPECIAL! Firma de casa a lui Necolaiciuc, in gratiile Ancai Boagiu

Dupa ani de pierderi si alte cateva incercari nereusite de restructurare, CFR Calatori si CNCF "CFR" SA isi incearca din nou norocul. O alta restructurare este prevazuta pentru cele doua sectoare feroviare, in conditiile in care cel putin pentru CFR Calatori, Anca Boagiu, ministrul Transporturilor, a propus chiar declararea insolventei.

Cu ganduri mai bune, de aceasta data, si mai ales la recomandarea FMI, Ministerul Transporturilor si-a propus o varianta mai prietenoasa - restructurarea sistemului feroviar. Cum programul amplu are nevoie de consultanta, s-a organizat rapid si o licitatie. Caietul de sarcini a cerut ca viitorul consultant sa aiba experienta serioasa in sectorul feroviar, de minimum trei si maximum cinci ani.

Surse din minister vorbesc insa despre o alta afacere servita pe tava unei mai vechi firme de casa a Ministerului Transporturilor - Seneca.

Firma de consultanta vine de peste Ocean si a fost cea care s-a ocupat de buna reorganizare a intregului sistem feroviar romanesc in 1998.

Tot articolul, in Jurnalul National

OMS: Romania, sub amenintarea unei epidemii de rujeola... SUA: Un copil si-a impuscat doi colegi de gradinita ‎...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x