Antena Căutare

Coronavirus în România. Spitalul Colentina se va tranforma într-unul dedicat pacienților cu COVID-19

Spitalul Colentina din București se va transforma într-un centru unic pentru tratarea bolnavilor de coronavirus din România, care au și alte afecțiuni, pe lângă infecția cu COVID-19.

Ordinul a fost semnat de profesorul Horațiu Moldovan, secretar în Ministerul Sănătății.

„Decizia de a deveni Spitalul Clinic Colentina ca un spital de suport pentru Institutul Matei Balș a fost luată împreună cu prof. Streinu Cercel și cu managerul spitalului Colentina și de asemenea împreună cu primarul Capitalei Gabriela Firea și Direcția de Asistență Medicală a Bucureștiului. Spitalul are aproape toate specialitățile și se găsește în incinta Institutului Matei Balș.

Colentina e un spital pavilionat care permite izolări pe pavilioane, ceea ce permite controlul mai eficient al unei eventuale infecții. Am considerat că e cel mai potrivit și am luat această decizie.”, a spus Moldovan.

„Antidotul pentru coronavirus există în natură! Noi îl folosim de 21 de ani! Nu se pune COVID-19 cu noi!”. Un grup de indieni, neînfricat în fața pandemiei

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că, până luni, pe teritoriul României, au fost confirmate 158 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

MAI: Testele pentru coronavirus pot fi efectuate în opt centre medicale, din care trei în Bucureşti / Se fac eforturi pe... Câte teste pentru depistarea coronavirusului mai sunt în România, în acest moment? Ministerul Sănătății, informații ofic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x