Antena Căutare

Momente înfiorătoare! A plătit 70.000 de euro pe tratamente ilegale pentru a-şi salva copilul. La o săptămână de la intervenție, micuța a fost găsită decedată

Fetiţa ei s-a născut cu o boală incurabilă, iar medicii nu i-au dat nicio şansă. Ajunsă la capătul disperării, femeia a plătit 70.000 de euro pe tratamente ilegale doar ca să-şi salveze copilul.

Micuţa a fost operată cu riscuri maxime, iar medicii au fost şocaţi de ce au găsit. La doar o săptămână de la intervenţie, a găsit-o moartă în casă!

„Organele au încetat să mai funcționeze, erau îmbătrânite deja ca la un om de 80 de ani. Medicii nu aveau ce să-i facă din cauza operației, fiind deja operată. Voma sânge, nu putea să respire”, povestește mama copilei.

În ultimele luni de viață, fetița a început să se simtă tot mai rău, erau momente când aceasta nu putea să mai respire. Tatăl fetiței nu a venit la înmormântare.

„I-aș da un singur sfat, să se gândească că copila ei a ales o viață mai bună acolo unde s-a dus și că aici pe pământ i-ar fi fost foarte greu. În momentul în care copiii se nasc cu handicap, atât ei cât și părinții trec prin momente grele.” , a explicat un psiholog.

Razie de amploare, în Bucureşti! În vizorul poliţiştilor de la Rutieră sunt şoferii de taxi, dar şi cei care practicã ri... Constanţa: Peste 50 de poliţişti continuă căutările în cazul băiatului dispărut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x