Antena Căutare

Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică, clasa a-XI-a. Ce a picat azi

Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică Edu.ro.  Află pe a1.ro ce subiecte pică la Simularea Bacalaureatului pentru elevii clasei a XI-a și ce materie trebuie să pregătească pentru proba obligatorie a profilului. 

Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică, clasa a-XI-a. Ce a picat azi Galerie
Subiecte Simulare Matematica Clasa a XI-a

Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică Edu.ro. Află pe a1.ro ce subiecte pică la Simularea Bacalaureatului pentru elevii clasei a XI-a și ce materie trebuie să pregătească pentru proba obligatorie a profilului.

UPDATE: Avem subiectele și baremele de corectare de la clasa a XI-a. Vezi aici ce a picat la simulare!

UPDATE: Avem subiectele la clasa a XI-a. Le gasești mai jos!

Simulare Bac 2019 Matematică începe azi! Subiecte, bareme și tot ce trebuie să știi​

Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică, clasa a-XI-a. Ce a picat azi

Subiecte Simulare Matematica Clasa a XI-a

În perioada 18-20 martie elevii clasei a XI-a susțin Simularea la Matematică, alături de elevii claselor a XII-a. Excepție face data de 21 martie, când doar elevii de clasa a XII-a vor susține ultima probă a Simulărilor, și anume, proba la alegere a profilului și specializării.

Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică, clasa a-XI-a. Anul acesta, elevii de a 11-a vor avea atât la matematică, cât și la Istorie, exerciții tip grilă, în proporție de minimum 30 %. Măsura este luată de Ministerul Educației, care a dorit chiar introducerea acestor tipuri teste la examenele naționale. Deși instituția oficială nu a pus la dispoziția elevilor nici până la această oră modele de subiecte conform noilor planuri, vă oferim variante de teste grilă la Simulare Bac Matematică, care au fost retrase ulterior.

Simulare Bac 2019. Programa

Subiecte Simulare Bac Istorie, Clasa a XI-a

Subiecte Simulare Bac Limba Română, clasa a XI-a

Ce capitole din materie sunt exceptate la Simulare Bac 2019, clasa 11

La profilul mate-info, sunt exceptate temele: din capitolul Sisteme de ecuații liniare: Sisteme liniare cu cel mult 4 necunoscute, sisteme de tip Cramer, rangul unei matrice / Studiul compatibilităţii şi r

ezolvarea sistemelor: proprietatea Kroneker-Capelli, proprietatea Rouchè, metoda Gauss, capitolul Derivabilitate, Reprezentarea grafică a funcțiilor.

La Matematică – Științele-naturii, elevii nu vor da simulare din capitolul ”Sisteme de ecuații liniare: Sisteme liniare cu cel mult 3 necunoscute; forma matriceală a unui sistem liniar / Metoda Cramer de rezolvare a sistemelor liniare, din Funcții derivabile sau Studiul funcțiilor cu ajutorul derivatelor.

La profilul Matematică – Tehnologic sunt exceptate sistemele de ecuații liniare și capitolul de Funcții derivabile, iar la filiera pedagogică va fi exceptat capitolul ”structuri algebrice”.

Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică, clasa a-XI-a. Ce a picat azi

Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică, clasa a-XI-a. Ce a picat azi

Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică, clasa a-XI-a. Ce a picat azi

Subiecte Simulare Bac 2019 Matematică, clasa a-XI-a. Ce a picat azi

Ce subiecte au picat anul trecut Simulare Bac Matematică

Pentru a afla subiectele care au picat la Simulare Matematică 2018, dara și baremele acestora, o puteți face accesând site-ul Ministerului Educației, la categoria subiecte.edu.ro. Acolo găsiți toate detaliile despre simulările de anul trecut, la Matematică, specilizările- Mate-Info, Științe ale Naturii, Tehnologic și Pedagic.

surse info: edupedu.ro, profesorpatrunjel.ro

Simulare Bac 2019 Istorie. Modele de subiecte pentru clasa a XI-a... UPDATE: Simulare Matematică Bac 2019. Avem subiectele! Vezi Ce a picat la clasa 11...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x