Antena Căutare

Suntem campioni mondiali la ritmul in care saracim!

Un studiu recent arata ca in ultimul an am pierdut din averea personala chiar mai mult decat grecii - copiii problema ai Europei. Ingrijorator este faptul ca tendinta ar putea continua.

Anul trecut, Maria a primit cadou de la parintii ei un apartament, in Constanta. Intre timp, si-a gasit o slujba in Bucuresti si ar vrea sa se mute si sa isi vanda casa. Insa piata imobiliara s-a prabusit si nu mai poate recupera banii platiti pentru apartament.

Evolutia preturilor la locuinte ne plaseaza pe primul loc in lume din punctul de vedere al ritmului in care saracim.

Averea romanilor inseamna de cele mai multe ori propria locuinta. Valoarea acesteia a scazut cu peste o treime in ultimul an din cauza devalorizarii leului si a caderii pietei imobiliare.

Apartamentele mai ieftine inseamna o avere personala mai mica pentru proprietari. Practic, la pret, am pierdut cel putin o camera dintr-un apartament de trei, de exemplu. Criza economica este principalul motiv al ieftinirii constante a locuintelor.

Retragerea investitorilor straini de pe piata imobliara romaneasca si inghetarea proiectelor imobiliare precum si scaderea puterii de cumparare a populatiei au facut ca preturile sa scada. In plus, devalorizarea leului fata de dolar a contribuit la diminuarea averii imobiliare a romanilor.

Moneda nationala are de suferit de doua ori. In primul rand datorita faptului ca in Europa avem probleme foarte mari, pe de alta parte si moneda europeana se devalorizeaza fata de dolar. Iar un leu mai slab inseamna un singur lucru: cu totii, proprietari sau nu de locuinte, suntem mai saraci.

Produsele traditionale isi gasesc tot mai greu clientii... Teodor Melescanu: Nu exista elemente privind iminenta unui atentat impotriva Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x