Antena Căutare

Suspiciunile de frauda lovesc in corectitudine! O tanara a fost eliminata de la BAC pentru ca a scris prea bine

Caz fara precedent la bac! S-a dus sa afle ce nota a luat si s-a trezit cu un rezultat uluitor. Fara sa fie anuntata, o tanara din Bucuresti a fost eliminata din examen, fara a mai putea sustine probele, pana in 2015.

Bacalaureatul de toamna a fost o surpriza neplacuta pentru 80% dintre elevi. Dar o singura absolventa de liceu a avut o surpriza care intrece orice nota proasta. S-a trezit. eliminata din examen.

Maria a dat doar proba la chimie in cea de-a doua sesiune de bacalaureat. Dupa multe solicitari, a primit de la liceu o copie dupa actul care o suspenda de la examen. Negru pe alb, Maria a fost anuntata ca nu va mai avea dreptul sa sustina bacul timp de doua sesiuni. Pana in vara anului 2015.

Tanara a depus o plangere la politie si a mers la inspectoratul scolar al Capitalei sa ceara explicatii.

“Mi s-a spus ca de unde ai luat tu si ai stiut tu atat de bine. I-am zis sa verifice ca sunteti presedintele si i-am, aratat de unde am invatat. Eu nu am posibilitatea de a plati un prof de chimie, Nu am. Eu sunt si in cautare de munca”, povesteste femeia de 31 de ani.

La limba romana a luat nota 8, iar la matematica 7,35. La chimie, i-ar fi trebuit cel putin nota 5 ca sa treaca.

Nu am avut posibilitatea sa fac liceul la timp si am spus sa fac ceva cu viata mea si sa merg mai departe”, a marturisit Maria.

Inspectorii scolari o suspecteaza de frauda pe motiv ca ar fi scris mot-a-mot din baremul la care nu trebuia sa aiba nimeni acces. Adica, in loc sa rezolve subiectele, candidata ar fi copiat modul de corectare a subiectelor.

Daca nu e frauda, inspectorii mai au o explicatie. Maria ar fi memorat baremele de la modelele de subiecte date de Ministerul Educatiei. In cazul acesta, candidata va primi nota 1 si se va prezenta la urmatorul examen.

Campania Observator, "Copiii nu sunt invizibili" a dus la modificarea legii privind protectia drepturilor copi... UTIL! Din 9 septembrie, Politia Rutiera pregateste actiuni pentru a impune folosirea centurii de siguranta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x