Antena Căutare

Sute de politisti bistriteni au dat in judecata statul, pentru banii taiati de Guvern

Dupa sase luni in care au muncit pe bani mai putini, politistii au hotarat acum sa-si recupereze in instanta banii care le-au fost taiati.

370 de politisti bistriteni au inceput astazi lupta cu statul. Ei au luat exemplul altor colegi din tara si au dat autoritatile in judecata pentru taierile salariale cu 25%. Politistii se declara hotarati sa ajunga la CEDO daca nu vor gasi dreptate in Romania.

Sindicalistii au organizat in ultimele luni mai multe actiuni prin care protestau pentru faptul ca guvernantii le-au redus salariile, iar acum nemultumirile lor au ajuns pe masa judecatorilor.

Dupa sase luni in care au muncit pe bani mai putini, ei au hotarat acum sa-si recupereze in instanta banii care le-au fost taiati.

Nu mai putin de 370 de dosare au fost depuse la Tribunalul Bistrita-Nasaud, dar se pare ca nu vor fi solutionate prea curand.

Pe langa politistii de la IPJ Bistrita-Nasaud, au mai actionat in judecata statul pentru taierile salariale si politistii comunitari, dar si angajatii Prefecturii.

Sursa: Jurnalul National

VIDEO! Un tanar recalcitrant a facut scandal in centrul Oradei... Neagu Djuvara: E ilogic ca Basarabia sa nu se uneasca cu Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x