Antena Căutare

Sute de tineri din Capitală au alergat pentru Annes, o fetiţă de 12 ani bolnavă de leucemie! Tratamentul costă peste 2000 de euro lunar! „O să mă fac bine...”

Au alergat pentru viaţă. Mai mulţi tineri din Capitală au participat la o cursă de alergare dedicată lui Annes, o fetiţă de 12 ani bolnavă de leucemie.

Au alergat pentru viaţă. Mai mulţi tineri din Capitală au participat la o cursă de alergare dedicată lui Annes, o fetiţă de 12 ani bolnavă de leucemie.

Copila se află acum în Germania, iar pentru a supravieţui are nevoie de un tratament costisitor, pe care familia nu şi-l permite.

După ce a fost diagnosticată cu leucemie acută limfoblastică, spitalul a devenit a doua casă a fetiţei.

Pentru a-i îndeplini visul, peste 250 de persoane au alergat în cadrul unui maraton dedicat vieţii.

Chiar dacă e imobilizat într-un scaun cu rotile, şi George a vrut să dea o mână de ajutor.

În ajutorul lui Annes au sărit şi studenţii de la Facultatea de Electronică. Împreună cu Fundaţia „Mereu Aproape”, tinerii au făcut ca ideea crosului caritabil să prindă viaţă.

Banii adunaţi din urma evenimentului vor ajunge la Annes. În fiecare lună, fetiţa are nevoie de cel puţin 2.000 de euro, pentru a ţine boala sub control.

Duminica e cu surprize pentru multe dintre zodii! Unii nativi vor avea mari bătăi de cap, alții au parte de noroc... Vești nu tocmai bune pentru români! Parcarea de reședință ar putea ajunge la 1.000 de lei!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x