Antena Căutare

Angajate ale unui centru de îngrijire socială au fost agresate de către un adolescent internat

Un tânăr în vârstă de 21 de ani internat într-un centru de îngrijire și reintegrare socială din Carei, Satu Mare a agresat patru angajate care îl îngrijeau.

Un tânăr în vârstă de 21 de ani internat într-un centru de îngrijire și reintegrare socială din Carei, Satu Mare a agresat patru angajate care îl îngrijeau. Băiatul a fost internat ulterior la psihiatrie pentru o analiză amănunțită a comportamentului.

Poliția cercetează cazul tânărului care a exercitat acte de violență asupra femeilor cu vârsta cuprinsă între 26 și 52 de ani.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Carei efectuează cercetări faţă de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Carei, care în perioada iulie-august a.c., în timp ce se afla internat într-un centru de îngrijire din municipiul Carei, ar fi agresat fizic 4 femei, cu vârste cuprinse între 26 şi 52 de ani, din localităţile Carei, Berveni şi Căuaş, angajate ale respectivului centru. Astfel, poliţiştii au dispus măsura internării tânărului (...) la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean Satu Mare", precizează un buletin de presă transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Inspectorii Ministerului Agriculturii au dat amenzi de 118.000 lei în zona comerţului cu legume - fructe... Copii grav răniţi din cauza neatenţiei unor muncitori care toaletau copacii din Județul Bârlad. Una dintre crengi a căzu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x