Antena Căutare

Targu-Jiu: Spital renovat pe banii medicilor

Cativa medici din Targu-Jiu au facut cheta pentru a renova sectia in care lucreaza, dupa ce au vazut ca cei din conducerea Spitalului Judetean nu au alocat buget nici in acest an pentru igienizarea sectiei, conform Jurnalul.ro

Cadrele medicale de la sectia de Chirurgie a Spitalului Judetean din Targu-Jiu au luat decizia de a strange bani, imediat ce au aflat ca renovarea sectiei in care lucreaza nu este pe lista de investitii nici in acest an.

Cu salariile taiate cu 25%, cadrele medicale au decis, totusi, sa scoata din buzunare sume de bani pentru a le investi la locul de munca.

„Tot timpul cand zugravii spuneau ca nu au amorsa, vopsea sau ceva anume, puneam toti bani, strangeam atunci de urgenta. Este greu de spus ce sume am pus, pentru ca nu mai stim cat, cand era nevoie se strangeau bani. Pacientii nu trebuie sa sufere, este deplorabil sa te afli in suferinta si sa stai intr-un salon care iti amplifica starea. Ne-am gandit la confortul bolnavilor. Nu mai asteptam banii de la Guvern, de la Casa, de la stat. Daca asteptam dupa ei, aveam aceleasi saloane deplorabile", Cosmin Balan, asistent medical.


Foto: Intact Images

Sinistratii zapezilor au dat peste 4.000 de apeluri la 112... ANOFM: Peste 8.300 de noi locuri de munca sunt disponibile in tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x