Antena Căutare

Tatăl bebelușului de nouă zile mort în blocul din Timișoara a povestit, cu lacrimi în ochi, cum s-a luptat să își salveze copilul: „Am făcut resuscitare cât am putut...”

Un bebeluş de nouă zile, un copil de trei ani şi mama lui au murit în condiţii suspecte, după o operaţiune de deratizare într-un bloc din Timișoara. Tatăl nou-născutului a povestit cum s-a luptat minute în șir cu moartea.

Tatăl bebelușului de nouă zile mort în blocul din Timișoara a povestit, cu lacrimi în ochi, cum s-a luptat să își salveze copilul: „Am făcut resuscitare cât am putut...” Galerie
Tatăl bebelușului mort în blocul din Timișoara

Tragedii în lanţ într-un bloc din Timişoara! Un bebeluş de nouă zile, un copil de trei ani şi mama lui au murit în condiţii suspecte, după o operaţiune de deratizare în imobil. Apelurile de urgenţă au venit încă de sâmbătă, însă abia astăzi la prânz autorităţile au declanşat alerta.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Era sâmbătă dimineaţă când tatăl copilului de trei ani a chemat salvarea. La ora 9 şi 30 de minute, prima ambulanţă SMURD ajungea la bloc. Doar că nimeni nu a ştiut să indice cauza. Copilul a fost internat cu suspiciune de diabet.

Şase ore mai târziu, un alt echipaj era chemat pentru un bebeluş de numai nouă zile. Probleme respiratorii, diagnosticau atunci medicii. Niciunul dintre ei nu a putut fi salvat.

Toţi au murit în condiţii suspecte. De sâmbătă, până azi, prin alte două apeluri la 112, au fost anunţate cazuri de locatari care prezintă vărsături.

Timp de două zile, nimeni nu a făcut legătura dintre morţile suspecte şi substanţele toxice folosite la deratizare.

Abia azi la amiază, autorităţile au convocat Comitetul pentru situaţii de urgenţă. Blocul a fost evacuat. Peste 40 de oameni au fost duşi cu două microbuze la Spitalele din Timişoara pentru evaluări. 12 au rămas internaţi cu simptome de intoxicaţie. Dintre ei, şapte sunt copii.

În urma efectuării primei cercetări chimice de către ofiţerul specialist împreună cu echipajul CBRN s-a constatat faptul că, pe casa scării, între etajele trei şi patru, s-a constatat prezenţa slabă a unei substanţe neurotoxice.

A fost identificată şi societatea care a făcut deratizarea. Două restaurante au fost închise urgent de pompieri. Şi acolo aceeaşi firmă a făcut deratizări. Reprezentanţii societăţii au fost audiaţi de poliţişti, dar până acum nu au oferit explicaţii publice.

Imaginea ursului lăsat să agonizeze pe şosea, aproape 20 de ore, face înconjurul lumii şi declanşează scandal la nivel î... Pieton lovit de tramvai, în București! Bărbatul a fost scos cu greu de sub garnitura tramvaiului. Care este starea acest...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x