Antena Căutare

"Te urmăresc şi te omor". Un polițist a fost amenințat cu moartea pe stradă de un taximetrist pirat

Un poliţist din Bucureşti a fost ameninţat cu moartea de un taximetrist. Conflictul a avut loc în Bucureşti, după ce o patrulă formată din doi agenţi a descoperit că şoferul de taxi nu avea atestat profesional şi nici staţie radio, deşi lucra pentru o companie privată de transport. Şoferul a fost încătuşat, dus la secţie şi amendat.

E ameninţarea pe care o primeşte un poliţist local de la un taximetrist, furios că este încâtuşat şi dus la secţie.

Şoferul nu avea atestat profesional şi nici echipament pentru preluarea comenzilor prin dispecerat. Iar când poliţiştii i-au cerut buletinul, a început scandalul.

Taximetriştii din Bucureşti au fost implicaţi doar în ultima lună în trei incidente grave. La începutul săptămânii o tânără a fost aruncată din taxi, după ce i-a reproşat şoferului că a ales un traseu prea lung.

Tot în Capitală, un medic a fost lovit de un alt taximetrist, după ce i-a cerut acestuia să nu fumeze în maşină.

Iar lângă Aeroportul Otopeni, un bărbat şi o femeie au fost ameninţaţi cu pistolul de un şofer de taxi pentru că nu ştiau adresa exactă unde vor să ajungă.

Primăria Capitalei vrea să impună reguli aspre pentru taximetrişti. În document este prevăzută obligaţia şoferilor de a avea un comportament civilizat şi de a prezenta documentele care le atestă calitatea de titulari ai autorizaţiilor de taxi, în timpul cotroalelor autorităţilor.

Raed Arafat, AVERTISMENT IMPORTANT pentru români: „Îi rog pe oameni să asculte ce le spunem. În zilele URMĂTOARE așteptă... Asta e AFACEREA MOMENTULUI în România. Poți face SUTE DE EURO într-o singură zi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x