Antena Căutare

Veste excelentă! A apărut testul ce îți spune dacă ai fost infectat cu noul coronavirus: „Garantat, 100%! Nu există rezultate false!”

Suntem la un pas de a putea afla numărul real al celor infectați, de la începutul pandemiei, cu noul coronavirus. A fost creat testul ce poate depista, cu precizie de 100%, prezența COVID-19 în organism.

A apărut testul ce îți spune dacă ai fost infectat cu noul coronavirus

Profimedia

Compania Roche Diagnostics a anunțat că a creat un test ce poate detecta prezența anticorpilor anti-coronavirus, potrivit Daily Mail.

Thomas Schinecker, directorul pentru diagnostice al Roche, a declarat că Roche intenţionează să crească de peste două ori producţia de teste, de la aproximativ 50 de milioane pe lună la peste 100 de milioane pe lună, până la sfârşitul acestui an.

Astfel, capacitatea de producţie ar fi suficient de mare încât să asigure necesarul sistemului britanic de sănătate în fiecare zi.

Citește și:

Focar de infecție, la Dej, după o întâlnire religioasă clandestină. 50 de oameni, depistați cu noul coronavirus, în doar două zile

Testul, necesar pentru ridicarea restricţiilor naţionale

Testele de acest tip sunt dorite atât de companiile ce ar urma să își crească exponențial câștigurile, cât și de guverne, pentru a afla câți oameni au avut boala, cine ar avea imunitate şi să dezvolte posibile strategii pentru a ajuta la ridicarea restricţiilor naţionale.

Roche, ce fabrică şi teste moleculare pentru identificarea infecţiilor active de COVID-19, a arătat că testul său pentru anticorpi are o rată de specificitate de peste 99,8% şi o sensibilitate de 100%, ceea ce înseamnă că testele vor avea foarte puţine rezultate fals pozitive şi niciun rezultat fals negativ.

Citește și:

„Virusul SARS-CoV-2 corespunde definiției unei arme biologice”. Pandemia de coronavirus: o eroare sau act criminal?

De ce nu poate da greș testul pentru depistarea COVID-19

Un rezultat fals pozitiv poate duce la concluzia greşită că o persoană are imunitate. Roche a explicat că testul foloseşte sânge intravenos, ceea ce îi conferă o acurateţe mai mare decât testele de sânge din deget.

Citește și:

Un cartier întreg, în carantină! Cum a reușit un buzoian să bage în izolare peste 2.000 de oameni: „Este prima oară, de la începutul pandemiei, când s-a întâmplat așa ceva”

Teste pentru anticopi similare au fost dezvoltate şi de alte companii, între care se află Abbott Laboratories, Becton Dickinson din SUA şi DiaSorin din Italia.

Abbott a anunţat că testul său are o specificitate şi o sensibilitate de 99,5%, repsectiv de 100%, în timp ce testul dezvoltat de Diasorin, Liason XL, are o sensibilitate de 97,4% şi o specificitate de 98,5%.

Un cartier întreg, în carantină! Cum a reușit un buzoian să bage în izolare peste 2.000 de oameni: „Este prima oară, de ... Buzău: 12 pacienţi infectaţi cu coronavirus din cartierul Poştă, plasat în carantină, transportaţi la Spitalul Municipal...
Rulouri sau cornete cu cremă de vanilie. Mici bijuterii culinare
Dacă nu ai în recuzita ta culinară și forme pentru copt rulouri sau cornete, este timpul...
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023. Taurii sunt ușor de influențat. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 februarie 2023 spune că nativii din zodia Taur vor avea parte de o zi mai...
Parteneri
Cele mai nesigure semne zodiacale. Nativii care se bazează mereu pe cei din jur
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x