Antena Căutare

Toate pensiile vor fi recalculate. Legea pensiilor a fost promulgată, iar Ministrul Muncii anunță că a început procedura

Vor fi începute procedurile pentru achiziția programului informatic necesar recalculării celor aproape cinci milioane de pensii, este anunțul făcut recent de Ministrul Muncii, Marius Budăi. Legea prevede majorarea pensiilor în mai multe etape, până în 2021.

Vor fi începute procedurile pentru achiziția programului informatic necesar recalculării celor aproape cinci milioane de pensii, este anunțul făcut recent de Ministrul Muncii, Marius Budăi. Legea prevede majorarea pensiilor în mai multe etape, până în 2021.

Președintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea pensiilor.

”Vom demara procedurile pentru achiziția programului informatic necesar recalculării și, în paralel, vom face o analiză pentru a vedea ce personal poate fi detașat din alte instituții pentru efectuarea recalculărilor și dacă și câți oameni trebuie angajați. Evident că datele problemei s-au schimbat din cauza acestei întârzieri cauzate de opoziție”, a declarat, pentru Mediafax, ministrul Muncii, Marius Budăi.

Unul din cinci români a schimbat jobul cu unul mai prost plătit, pentru un program de lucru mai flexibil şi posibilitate... Ilinca Sava, singura elevă din Bistrița Năsăud care şi-a luat BAC-ul cu nota 10. Vrea să rămână în România cu orice preț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x