Antena Căutare

UPDATE! Toti copiii abandonati in spitalul de la Buzau erau legati de medici

Reteta folosita de medicii din spitalul de la Buzau pentru copiii abandonati NU este o intamplare, ci un tratament de care au parte toti copiii care nu sunt insotiti de parinti. Dezvaluirile au fost facute de pacientii care au trecut pragul spitalului in ultimii ani. Cei care fac ancheta la spital au gasit protocoale care sa le salveze colegii de vina. Pentru ca intotdeauna avem vini, dar n-avem vinovati

Pe copiii prinsi de manute i-a vazut o tara intreaga. O fetita de doi ani legata la ambele maini cu bucati de tifon, prizoniera in patul ud de urina. In cataloagele medicale de care vorbeste managerul spitalului, copiii nostri sunt protocoale. Iar medicul spune, ca, in anumite situatii, regulile le permit sa lege copiii mai rau ca pe animale. “Exista protocoale clare. In situatia in care ai o perfuzie, in care mana trebuie sa ramana relativ imobilizata, esti obligat sa adopti masuri care sunt mai putin elegante. M-as fi bucurat sa prezentati situatia integrala a celor doi copii”, a declarat Marius Atanasiu, managerul Spitalului Judetean Buzau.

Situatia integrala a spitalului groazei o vedeti in imagini. Nu sunt doi copii, ci sase. Niciunul nu era pus la perfuzii.

Ce protocoale din lume fac diferenta intre orfani si copiii care au parinti, nu stim nici noi , nici ei.Ei, sefii tuturor paturilor in care copiii orfani sunt prizonieri.

La 24 de ore de la aparitia imaginilor, cei care fac ancheta au aflat cu stupoare ca nu vorbim despre doi copii bolnavi psihic ci despre sase suflete inchise intre gratiile unui pat de spital. Tratamentul este acelasi pentru toti copiii care stau in spital fara sa fie supravegheati. O spun mai multi parinti: “Toti erau legati. Dor cei in fasa nu erau legati. Astia marisori erau legati”, spun oamenii.

O alta filmare, facuta tot in 2011 de o pacienta arata ca legarea copiilor de pat in spital este un OBICEI si nu o exceptie.

ROANTANAMO: Informatii despre locul secret in care ar fi fost tinuti suspectii de terorism... UPDATE! Ancheta se extinde in jaful secolului! Manechinul favorit al lui Catalin Botezatu a fost retinut, dar ar putea f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x