Antena Căutare

Trafic blocat pe DN 1A este blocat. O automacara s-a rasturnat transversal pe carosabil

Traficul pe de DN 1A, Ploiesti-Cheia-Brasov este blocat, miercuri seara, la iesirea din localitatea Maneciu, dupa ce bratul si cabina unei automacarale de mare tonaj s-a rasturnat transversal pe carosabil, informeaza Antena3.


Potrivit oamenilor legii, bratul si cabina de comanda ale automacaralei s-au desprins si au cazut pe carosabil, blocand complet cele doua benzi ale soselei, informeaza Mediafax.

In urma incidentului, nu s-au inregistrat vitcime, insa un echipaj al Inspectortatului pentru Situatii de Urgenta Prahova s-a deplasat in zona si este pregatit sa intervina daca va fi cazul.

In zona blocata au inceput deja sa se formeze coloane de masini.

DN 1 A face legatura intre Ploiesti si Brasov pe ruta Valenii de Munte-Cheia-Sacele si este circulat in special de autovhicule de mare tonaj, care nu au acces pe DN 1 in cursul saptamanii pe timp de zi, intre orele 6.00 si 22.00 si in week-end.

Incendiu puternic la o sonda de extractie a gazelor din Urziceni... Primarul din Sighisoara, Dorin Danesan, un an si jumatate dupa gratii pentru abuz in serviciu, fals si uz de fals...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x