Antena Căutare

Tragedia într-o familie din Teleorman. Doi părinți se pregătesc de inmormântare, după ce bebelușul lor a murit în somn

Bebelușul a fost găsit fără suflare de mama sa, care a chemat ambulanța, însă a fost prea târziu pentru micuț.

Bebelușul a fost găsit fără suflare de mama sa, care a chemat ambulanța, însă a fost prea târziu pentru micuț, potrivit trnews.ro.

”Sugarul a fost găsit decedat în localitatea Vitănești. Apelul telefonic a fost făcut la ora 05:00, în dimineața zilei de duminică spre luni. Copilul, împreună cu părinții, era venit de curând din Spania și era deja bolnav de pneumonie”, spune directorul Serviciului Județean de Ambulanță Teleorman, Cristian Popescu.

Echipajul de la Ambulanță, sosit la fața locului, nu a mai putut face altceva decât să constate decesul. În zadar au încercat cei de la Ambulanță să îl resusciteze, inima bebelușului a refuzat să mai bată.

”Conform mamei, aceasta l-a alăptat în cursul serii, iar dimineața copilul nu mai respira și era inconștient. A fost preluat de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, i s-au făcut manevre de resuscitare și a fost predat în Camera de Gardă a Spitalului Județean în curs de resuscitare”, a mai spus directorul SJA Teleorman.

ULTIMA ORĂ. Trei persoane au fost scoase din Dunăre! Doi copii au fost salvați de un polițist... Un sătean din parohia lui Pomohaci face dezvăluiri șocante: ”Popa își număra banii în altar. Erau teancuri, teancuri!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x