Antena Căutare

A murit chiar după Revelion! Decizia care l-a costat viața pe un bărbat din Buzău

Un bărbat din Buzău a murit, marți dimineața, după ce a traversat în fugă șoseaua de centură a Buzăului și a fost lovit de o mașină.

Un bărbat din Buzău a murit, marți dimineața, după ce a traversat în fugă șoseaua de centură a Buzăului și a fost lovit de o mașină.

Echipajul de pe ambulanță nu i-a putut salva viața. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a murit din cauza rănilor pe care le-a suferit în accidentul de pe DN2.

„În ciuda manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat decedat”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane-Marie Vrapciu.

Potrivit primelor date din ancheta polițiștilor, la volanul mașinii ce rula din direcţia Focşani – Bucureşti, se afla un bărbat din Ilfov, în vârstă de 31 de ani.

Au furat din Cutia milei! O biserică din București a fost prădată de hoți, de Revelion! - VIDEO... Gata, este oficial! Ce se întâmplă cu salariul minim începând de astăzi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x