Antena Căutare

TRAGEDIE fără margini.S-A SINUCIS la 12 ani. Gest EXTREM făcut de o copilă de clasa a VI-a

Decizie disperata a părintilor unei fetite de 12 ani din Statele Unite care a ales sa isi puna capat zilelor. Distrusi de durere, cei doi au hotarat sa dea in judecata scoala la care invata micuta. Vor ca directorul si profesorii sa plateasca pentru nepasarea de care au dat dovada fata de suferinta fiicei lor.

Decizie disperată a părinților unei fetițe de 12 ani din Statele Unite care a ales să își pună capăt zilelor. Distruși de durere, cei doi au hotărât să dea în judecată școala la care învăța micuța. Vor ca directorul și profesorii să plătească pentru nepăsarea de care au dat dovadă față de suferința fiicei lor.

Mallory, așa cum o descrie mama ei, era un copil liniștit, sensibil, care iubea natura. Făcea parte din echipa de majorete și muncea din greu pentru a-și îndeplini cel mai mare vis – să devină o gimnastă medaliată.

Ultimele luni din viața copilei au fost un adevărat calvar. Devenise ținta batjocurii colegelor de clasă. Era întrebată zilnic când se va sinucide, era bruscată și lovită. Mallory și familia ei s-au plâns de nenumărate ori profesorilor, dar sesizările lor nu s-au tradus în vreo consecință pentru cei ce o chinuiau fără încetare.

După imensa pierdere, părinții micuței au refuzat să îi lase pe cei pe care îi consideră vinovați să trăiască fără griji, așa că au chemat în judecată întregul corp profesoral. Singura lor dorință este să împiedice nepăsarea adulților să ducă la moartea altor copii.

Tragedie în Indonezia! 192 de persoane dispărute după ce un feribot s-a scufundat! Căutările continuă!... Legea care „NENOROCEȘTE” zeci de MII DE ROMÂNI! Adio, BANI! Parlamentarii AU VOTAT!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x