Antena Căutare

Tudor Ciuhodaru, dat afara de la MS dupa 48 de ore

Ministrul Sanatatii Ritli Ladislau l-a eliberat din functia de consilier onorific in Ministerul Sanatatii (MS) pe Tudor Ciuhodaru. Purtatorul de cuvant al ministerului a declarat ca prin numirea secretarului de stat Vasile Cepoi si a subsecretarului de stat pe probleme de urgenta Andrei Georgescu, echipa care se va ocupa de problemele asistentei medicale de Urgenta este completa.

Deputatul UNPR si medicul Tudor Ciuhodaru a fost numit consilier onorofic in cadrul Ministerului Sanatatii marti, dupa ce "parintele" SMURD-ului, Raed Arafat, si-a anuntat demisia din functia de subsecretar de stat in urma scandalului izbucnit pe tema noii Legi a Sanatatii.

In scurtul timp petrecut la MS, Tudor Ciuhodaru i-a prezentat premierului Emil Boc pe medicii Andrei Georgescu si Vasile Cepoi ca facand parte din echipa care va lucra la Legea Sanatatii si serviciile de urgenta.

Iar Boc a semnat deciziile de numire a lui Andrei Georgescu si Vasile Cepoi in functiile de subsecretar si, respectiv, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.


Foto: Intactimages

A murit tatal Nadiei Comaneci... Vasile Cepoi, numit oficial in functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x