Antena Căutare

Turiştii din Mamaia, care aruncă gunoaie pe plajă, reclamaţi pe WhatsApp. Ce mesaj de avertizare vor primi

Turiştii care aruncă mizerie pe plajele din Mamaia şi Constanţa vor fi amendaţi de anul acesta, sesizările către Poliţia Locală putând fi făcute prin WhatsApp.

Turiştii care aruncă mizerie pe plajele din Mamaia şi Constanţa vor fi amendaţi de anul acesta, sesizările către Poliţia Locală putând fi făcute prin WhatsApp.

„Anul acesta, Poliţia Locală va fi extrem de activă şi în zona staţiunii Mamaia, zona centrală, zona turistică a oraşului nostru. Le-am transmis deja celor de la Apele Române, vom avea o întâlnire şi cu utilizatorii de plajă şi vom începe o campanie pentru turişti (...)

Poliţia va face în primă etapă o campanie de conştientizare, transmiţând un mesaj turiştilor că <<Mamaia noastră a făcut curăţenie generală şi te roagă să o menţii şi tu!>>. Iar pe de altă parte vom promova numărul de WhatsApp, aplicaţia noastră de sesizări, şi vom sancţiona pe cei care ne murdăresc oraşul.

Toţi turiştii, toţi oamenii de bună credinţă sunt bineveniţi la noi. Ne-am străduit în ultima perioadă să facem curăţenie cum nu cred că s-a făcut vreodată, cel puţin în zona staţiunii Mamaia, zona centrală, zona peninsulară”, a declarat Decebal Făgădău, edilul șef al Constanței, potrivit gandul.info.

Rezultate loto 6 din 49 din 26 aprilie. Numerele extrase și câștigătoare sunt...... PANICĂ într-un avion plin de români! O aeronavă TAROM care zbura la Barcelona a revenit la Bucureşti din cauza unui geam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x