Antena Căutare

Ultimă oră! Un tânăr a intrat cu mașina într-un centru comercial și a înjunghiat o persoană

Un incident cumplit a avut loc, duminică după amiază, în Brăila, unde un tânăr drogat a intrat cu mașina într-un centru comercial, iar mai apoi a înjunghiat o persoană. 

Un incident cumplit a avut loc, duminică după amiază, în Brăila, unde un tânăr drogat a intrat cu mașina într-un centru comercial, iar mai apoi a înjunghiat o persoană.

Agresiunea a început pe centura ocolitoare a Brăilei, unde suspectul ar fi înjunghiat un bărbat și apoiu a furat o mașină, conform Antena 3.

Agresorul a condus apoi pe mai multe străzi din oraș și a tamponat mai multe mașini. Ulterior, individul a intrat în plin în ușile centrului comercial.

”Un tânăr de 20 de ani, din Brăila, în urma unui conflict avut cu un bărbat, în legătura cu un autoturism, l-a înjunghiat pe acesta pe raza localității Cazasu. Ulterior acesta s-a deplasat cu autoturismul pe centura municipiului, unde a intrat în niște pietoni, și-a continuat deplasarea în parcarea de la mall, unde a intrat într-un grup de persoane. Acesta a fost reținut”, au declarat reprezentanți ai poliției.

La scurt timp după incident, un martor care a surprins imagini de la fața locului le-a publicat pe Facebook.

Ce s-a întâmplat cu Diana, tânăra dansatoare care a murit, după ce a fost dusă la spital! Detaliile, făcute publice de m... Care este cauza morții dansatoarei care s-a prăbușit pe scenă, în timpul unui concert! Boala de care suferea, dar de car...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x