Antena Căutare

Ultimă oră! Un autocar cu peste 46 de copii, BLOCAT din cauza zăpezii

Cei 46 de copii care s-au aflat, alături de cinci adulți, într-un autocar ce a rămas blocat în staţiunea Păltiniş din cauza zăpezii au fost duși la cabana spre care se îndreptau.

UPDATE: Cei 46 de copii care s-au aflat, alături de cinci adulți, într-un autocar ce a rămas blocat în staţiunea Păltiniş din cauza zăpezii au fost duși la cabana spre care se îndreptau.

Trei autospeciale ale ISU Sibiu au intervenit în zona Arka Park din Păltiniş pentru a transporta persoanele la cabana la care trebuiau sa ajungă. Acţiunea s-a desfăşurat în colaborare cu jandarmii montani, angajaţi ai serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din cadrul Primăriei Sibiu şi Salvamont Sibiu, potrivit News.ro.

Toţi cei 46 de copii, care sunt din Dâmboviţa şi au între cinci şi opt ani, şi cinci adulţi care se aflau în autocar au fost transportaţi în siguranţă de către forţele implicate la locurile de cazare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, un utilaj a urcat în staţiunea Păltiniş - care aparţine de municipiul Sibiu - pentru a degaja zăpada de pe carosabil. Utilajul va rămâne în staţiune şi în următoarele ore, fiind pregătit să intervină în caz de nevoie.

Un autocar în care se află 46 de copii s-a blocat în zona Arka Park din staţiunea Păltiniş, miercuri seara, din cauza zăpezii.

„Autocar cu 46 de copii, blocat din cauza zăpezii, zona Arka Park, Păltiniş. Intervin 3 autospeciale ale ISU Sibiu pentru a transporta persoanele la cabana la care trebuiau să ajungă. Acţiunea se desfăşoară în colaborare cu jandarmii montani, angajaţi ai serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din cadrul primăriei Sibiu şi Salvamont Sibiu", a informat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu.

Potrivit sursei citate, copiii nu au probleme medicale.

Şeful IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, a precizat, pentru Agerpres, că şoferii pot circula pe drumul care leagă municipiul Sibiu de staţiunea Păltiniş, în condiţii de iarnă, iar autocarul cu cei 46 de copii blocat de zăpadă se află în afara carosabilului.

Masa de Crăciun va fi mult MAI SCUMPĂ în acest an! Ce se întâmplă cu preţurile preparatelor tradiţionale?... A început pelerinajul de Sfântul Dumitru, în Capitală. Ce e interzis să faci până pe 27 octombrie, în zi de mare sărbăto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x