Antena Căutare

Un avion de agrement s-a prabusit in Giurgiu. Pilotul a murit la spital

Un avion de agrement s-a prabusit la Comana, in judetul Giurgiu. Pilotul aeronavei a decedat la cateva ore dupa ce a ajuns la spital.

In avionul de mici dimensiuni nu se afla decat pilotul acestuia. Barbatul in varsta de 51 de ani a fost transportat cu rani grave la spital, dar nu a supravietuit.

"Pilotul a fost grav ranit. La fata locului s-a deplasat un echipaj SMURD, care l-a preluat pe barbat si l-a transportat la un spital din Capitala. Am fost anuntati in noaptea de sambata spre duminica, de o persoana, ca a cazut un avion de mici dimensiuni in apropierea aerodromului Comana, fiind vorba despre un aparat de zbor YR 5083. Pilotul avea 51 ani, era din Bucuresti, iar zborul se pare ca era neautorizat si a inceput cu decolare de pe aerodromul Clinceni. Pilotul a fost ranit grav, a suferit politraumatisme, soc traumatic, soc hemoragic, fracturi la bazin, picioare, gambe, ulterior a decedat la spital", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Giurgiu pentru Mediafax.

In acest moment, la fata locului se afla o comisie de ancheta.

Calatorii prinsi fara bilet in tren ar putea presta munca in folosul comunitatii... Pilotul Gelu Frunza a murit dupa ce s-a prabusit cu avionul la Comana, judetul Giurgiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x